Le Papillon. Praktijk voor healing & coaching

Een nieuwe frisse start voor jou…

Misschien voel jij  dat het tijd is om  de verbinding met jezelf terug te vinden, alsof je uit een koude winter ontwaakt. Je lichaam in balans wenst te brengen, een nieuwe focus, loslaten wat je niet meer dient, je ziel laten spreken.

Met een open Hart voelen wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Je vrij te voelen  om te kunnen zijn wie je werkelijk bent.

Ben je gevoelig, empathisch en heb je een sterke intuïtie. Heb je het gevoel dat je niet altijd begrepen wordt. Dat je emoties van anderen overneemt wat heel verwarrend en vermoeiend kan zijn.  Dat je nog moet leren loslaten, en de rust in jezelf wenst te vinden. Leren je gedachten achter je te laten en grenzen te stellen, omdat eigenliefde gevonden moet worden. Dat je het gevoel hebt dat je veel meer uit je leven kunt halen, of  dat je je nog niet op de juiste weg bevindt.

Graag reik ik je de hand en bied je mijn behandelingen aan. Deze ontspannende behandelingen geven een weldoende rust; het kan lichamelijk en emotioneel welbevinden bevorderen.Een healing voor je ganse Wezen, een thuiskomen bij jezelf in alle rust en vertrouwen.

Behandelingen:

Energetische behandelingen:(volw./kind.)

Cranio-Sacraal therapie/Voetreflextherapie/ Healing en energie werk

Ondersteunende gesprekken en begeleiding:

Coaching SoulVision- SoulBalance

Meditatie groep/ individueel

Uitleg Cranio-Sacraal therapie:

Door zachte aanraking  van de schedelbeenderen( Cranio), ruggengraat, heiligbeen (het sacrale) en het bindweefsel kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam worden aangesproken. Door in contact te komen met het Cranio-ritme kunnen er blokkades naar boven komen en het lichaam aanzetten om zich te herstellen. Deze behandeling geeft een ongelofelijke rust,ontspanning, en creeërt ruimte in hoofd en lichaam.

Trainingen:

-Hoe stimuleer ik mijn zelfhelend vermogen

-In dieper contact met je Ziel Je Bron. Tijd om bewust te worden wie je in Essentie bent

Le Papillon

Carina Liket
le.papillon.balance@gmail.com – 0495/383492
B&B Het Zoete Zijn
Wildebornstraat 7
3840 Borgloon (Hoepertingen)

Heb je een vraag? Ik luister graag!